Ciklus: Izazovna ponašanja

Tijekom travnja održan je ciklus predavanja i radionica pod nazivom "Izazovna ponašanja", na inicijativu Udruge edukacijskih rehabilitatora Varaždinske županije.

Predavanju " Izazovna ponašanja i kako se nositi s njima", te radionicama" Izazovno dijete" i "Izazovan roditelj" bilo je prisutno mnoštvo odgajatelja, učitelja i stručnih suradnika iz Varaždinske županije.

Izazovno ponašanje je ponašanje koje se znatnije razlikuje od uobičajenog ponašanja većine mladih određene sredine, ponašanje koje je štetno i/ili opasno kako za osobu koja se tako ponaša, tako i za njezinu širu okolinu, te ponašanje koje zbog toga iziskuje dodatnu stručnu i/ili širu društvenu pomoć radi uspješne socijalne integracije takve osobe.

Tijekom predavanja i radionica sudionicima su bili prezentirani suvremeni modeli iz prakse, te učinkovite tehnike i metode u radu s djecom i roditeljima. Na iskustvenim radionicama sudionici su kroz konkretne primjere i vježbe, usvajali nova znanja i vještine nošenja s izazovnim situacijama.

Ukoliko u svojoj ustanovi imate potrebu za ovom ili srodnim temama obratite nam se s povjerenjem.

#izazovnaponašanja #predavanje

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Black
  • Google+ Basic Black

2017 Kabinet Nueva  Proudly created with Wix.com