Ciklus: Izazovna ponašanja

April 23, 2017

Tijekom travnja održan je ciklus predavanja i radionica pod nazivom "Izazovna ponašanja", na inicijativu Udruge edukacijskih rehabilitatora Varaždinske županije.

 

Predavanju " Izazovna ponašanja i kako se nositi s njima", te radionicama" Izazovno dijete" i "Izazovan roditelj" bilo je prisutno mnoštvo odgajatelja, učitelja i stručnih suradnika iz Varaždinske županije.

 

Izazovno ponašanje je ponašanje koje se znatnije razlikuje od uobičajenog ponašanja većine mladih određene sredine, ponašanje koje je štetno i/ili opasno kako za osobu koja se tako ponaša, tako i za njezinu širu okolinu, te ponašanje koje zbog toga iziskuje dodatnu stručnu i/ili širu društvenu pomoć radi uspješne socijalne integracije takve osobe.


Tijekom predavanja i radionica sudionicima su bili prezentirani suvremeni modeli iz prakse, te učinkovite tehnike i metode u radu s djecom i roditeljima. Na iskustvenim radionicama sudionici su kroz konkretne primjere i vježbe, usvajali nova znanja i vještine nošenja s izazovnim situacijama. 

 

Ukoliko u svojoj ustanovi imate potrebu za ovom ili srodnim temama obratite nam se s povjerenjem.

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Jačanje kapaciteta odgojno obrazovnih djelatnika

December 6, 2017

1/3
Please reload

Recent Posts

December 29, 2019

Please reload

Archive