Eva Brlek, mag. rehab. educ., psihoterapeut 

Eva Brlek, magistrirala je edukacijsku rehabilitaciju na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu 2008. godine.

Tijekom studija surađuje na brojnim projektima, kojima je cilj integrirati djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom u lokalnu zajednicu. Nakon fakulteta pohađa petogodišnju poslijediplomsku edukaciju iz realitetne psihoterapije u organizaciji William Glasser instituta iz Los Angelesa i Inštituta za Realitetnu terapiju u Kranju, te stekla zvanje EAP psihoterapeut. Završila je mnoštvo dodatnih tečaja iz dječjeg razvoja, te terapijskih postupaka koji doprinose razvoju sposobnosti, znanja, i interesa kod djeteta, poput primjene kreativnih tehnika u radu s djecom, poticanje senzorne integracije kod djece s teškoćama u razvoju, upravljanje bijesom, Marte meo prirodna potpora razvoju, cjelovit pristup razvoju komunikacije i govora, edukacija iz ranog psihomotoričkog razvoja i mnogi drugi seminari i kongresi kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Sudjelovala je u dvogodišnjoj edukaciji Razvojno integrativna supervizija u odgoju i obrazovanju. Vodi seminare i radionice za odgojitelje, učitelje, i roditelje iz područja edukacijske rehabilitacije i psihoterapijskog savjetovanja.

Trenutno pohađa poslijediplomski doktorski studij Mediji i komunikacija na Sveučilištu Sjever.

Članica je Hrvatske komore edukacijskih rehabilitatora, Europske asocijacije za psihoterapiju, te Instituta za realitetnu terapiju.


Vlasnica je i direktorica kabineta Nueva.

 

NUEVA je prvi razvojni kabinet na području Varaždinske županije koji pruža usluge dijagnostike, savjetovanja i terapije iz područja edukacijske rehabilitacije, psihologije i psihoterapije.
Obratite nam se ako imate pitanja i/ili nedoumice vezane za rast i razvoj vašeg djeteta ili vam je potreban savjet defektologa (edukacijskog rehabilitatora), psihologa ili psihoteraputa.

U sklopu naših usluga možete saznati kako poticati potencijale i sposobnosti vašeg djeteta na području senzorike, motorike, kognicije, emocija i socijalnih interakcija, možete dobiti interdisciplinarnu procjenu našeg tima, vidjeti je li ponašanje Vašeg djeteta u skladu s razvojnim miljokazima ili postoji potreba za stručnim intervencijama.
 
Također možete ojačati Vaše osobne potencijale, raditi na osobnom rastu i razvoiu, nadići sve izazove s kojima se nosite, te postati osoba kakva ste oduvijek željeli biti kroz rad na sebi na psihoterapiji ili savjetovanju.
 
Čekamo Vas kako bi rasli zajedno!

 

O NAMA

Usluge

Edita Štok, mag.rehab.educ.

 

 

Edita Štok rođena je u Čakovcu. Nakon završene srednje škole provela je dvije godine u Engleskoj i Škotskoj u sklopu au pair programa i tamo stekla prvo iskustvo u radu s djecom s poremećajem pažnje i koncentracije.

Diplomirala je na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu, smjer rehabilitacija, 2010. i počela raditi kao edukacijski rehabilitator u Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec. Od 2014. do danas radi u Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar Varaždin.

Aktivni je član Hrvatske komore edukacijskih rehabilitatora, predsjednik Udruge edukacijskih rehabilitatora Varaždinske županije, te član upravnog odbora Saveza edukacijskih rehabilitatora Hrvatske.

Završila je HANDLE Level 1 i 2, sudjelovala na edukacijama za poticanje ranog psihomotoričkog razvoja u organizaciji HKER i Centra za rehabilitaciju pri Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu Zagreb, sudjelovala na tečaju Teškoće hranjenja djece s neurološkim poremećajima u organizaciji Akademije za razvojnu rehabilitaciju.

Sudjeluje u domaćim i međunarodnim kongresima, stručnim skupovima i edukacijama u području edukacije i rehabilitacije.

Od veljače, 2018. godine postaje dio stručnog tima kabineta Nueva.

 

 

 

 

 

 

 

Janja Frančić rođena je 1988. godine u Čakovcu. Iako živi u Međimurju, na mnogim se mjestima i u mnogim zemljama osjeća kao kod kuće. Nakon završene Gimnazije u Čakovcu, upisuje studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Uz obavezni znanstveni, dodatno upisuje i nastavnički smjer pri Centru za obrazovanje nastavnika kako bi stekla pedagoške kompetencije za izvođenje nastave psihologije. Tijekom školovanja povremeno radi kao asistentica djeci s teškoćama u razvoju. Diplomiravši, 2014.godine zapošljava se naprije u srednjim školama kao zamjena, a od 2015. godine do danas radi u I.osnovnoj školi Čakovec kao stručna suradnica psihologinja. Članica je Hrvatske psihološke komore, Društva psihologa Varaždin kao i Hrvatskog psihološkog društva. Veliku važnost pridaje cjeloživotnom obrazovanju pa je tako trenutno u edukaciji za gestalt psihoterapeuta pri Gestalt centru Homa, a završila je i brojne druge edukacije vezane uz rad s djecom, ali i osobni rast i razvoj: Osnovni principi savjetovanja, Terapijske tehnike i vještine u radu s djecom, Primjena NLP-a u terapijskom i savjetodavnom radu, Mindfullness tečaj. Redovito sudjeluje na raznim stručnim skupovima, seminarima i konferencijama. U slobodno vrijeme pjeva u vokalnoj skupini Pučpuljike vjerujući i dokazujući da „tko pjeva, zlo ne misli“!

Janja Frančić, mag.psych.

Galerija slika

  • Facebook Basic Black
  • Google+ Basic Black

2017 Kabinet Nueva  Proudly created with Wix.com